Hope77 Kızlar tadım yapıyoruz 3 gün kuralı ile balkabağı sevmedi ısrar etmedim patates sevdi kaşığı görünce ağzını açıo sonra havuç ve yeşil kabak denicem daha sonra nasıl ilerleyebilirim?
Mevgul Hope77 instagramda birlikteanneyiz, blwilebuyuyorum, blwhakkindahersey, hulyagencal, hastalanmayancocuk sayfalarinda aylara gore cok guzel ve cesitli tarifler var ordan faydalanabilirsiniz cok isinize yarar🌸🙏🏻
Hope77 Mevgul teşekkür ederim zaten benzer sayfaları takip ediyordum dediklerinizide takibe aldım biraz kafam karıştı açıkçası tadım bitince neyle devam edebilirim diye düşündümde
Mevgul Hope77 mesela yogurtla haslanmis sebzeleri verebilirsiniz ya da yogurtle meyveler sonrasinda ben sebzeleri zeytinyaginda biraz soteleyip sicak suyla pisirip ustune tarhana eklemistim tarhanali sebze yemegi gibi ya da koyu kivamli yogurt corbasi sonra buharda brokoli karnabahar havuc haslayip uzerine yogurt dokup en uste cok az tereyagi eritebilirsiniz mesela hem blw yapmak icin guzel olur alisir simdilik aklima gelenler bunlar umarim isinize yarar😊🙏🏻
Mevgul Hope77 ama herseyden once tek tavsiyem pure yapmayin catalla ezin bi sure oyle ilerleyin taneliye alissin eline haslanmis parmak boyutunda sebzeyi verin hem oynasin hem yemeyi ogrensin kirmizi biber mesela bunun icin cok guzel bi secenek burada cok okudum 16 aylik taneli yemiyor 20 aylik surekli pure yiyor diye simdiden alistirirsaniz isiniz kolay olur hem onun hem sizin icin🙏🏻