Mirayada35 Kizlar pamukcuga nasıl müdahale ettiniz doktorum mikostatin verdi ama sanki ise yaramıyor ya hala geçmedi ?
deletedmom173 Mirayada35 karbonatlı su temiz bir ile silmeni tavsiye ederim eğer sildirmiyor ise bebek kulak çöpü ile silebilirsin geçmiş olsun
ZelihAras Mirayada35 bebeginin ağzını temizlerken kendi goguslerinizide unutmayin cunku surekli emiyor bizde de oldu aynisi ve surekli kendi gogsumudd hem karbonatli su ile sildim hem.mikostatin damlattim
Gzmgzm Mirayada35 pamukcuk mu sut lekesimi. Benim bebegimde ilk dogdugunde bembeyazdi dili. Bir kac kere karbonatli su ile sildim. Ama agri sizi yapmadi icin cok uzerinde durmadim zamanla gecti
Serapaylar Canım benimde aynı sorun vardı dilinin üzeri bembeyazdı doktor temiz bir bezle kazıdı resmen başka türlü olmaz dedi evdede karbonatlı su ile temiz bir tülbentle silin dedi ve ardından sizede verdiği ilaçtan verin dedi ve çok şükür 2 günde geçti 😊
edashh Mirayada35 bnde kullandımm çok iyi düzenli yapın geçiyor hemen gecmiyor tabi bizim 30 günde gectii