Mommy35 Pazartesi diyete başlayacağım. Benimle birlikte diyet yapacak, birbirimize destek olup motive edeceğimiz arkadaşlar arıyorum😊 Var mı katılmak isteyen 🙈
superanne2 Mommy35 ben varım hatta bugün diyetisyene başladım listemi aldım yarın başlıyorum kısmetse
Mommy35 superanne2 listeni bizimle de paylaşabilir misin? 😊 Zumra01 42Eylul07 Eylulunannesiiii superanne2 burdan özel mesajlaşmadan ilerleyebiliriz uygunsa sizin için 😊
Zumra01 Ayy benide al emziriyorum diye sahurda cok yiuorum sonra pisman oluyorum guya ramazanda zayiflicaktim🙄
42Eylul07 Mommy35 ben daha önce 40 kg verdim diyetle 🥴 dogumdan sonra aldim gene 😒 diyete hakimim biraz fakat gaza gelmem lazim😎🤣
kuccukpremsesinannesi Mommy35 bende şurada bekleyeyim. diyet yapıyorum zaten ama beraber yapabilirsek daha çok motive olurum 😂
Annesininprensesi55 Mommy35 Bende yapmak isterim ama maalesef bebeğim de çoklu gıda alerjisi var o yüzden herşeyi yiyemiyorum kısıtlıyım çoğu yiyeceğe karşı kolay gelsin başarısınız inşallah yaparsınız anneler erkekler gibi değil diyerek motive edebilirim ancak 🙏☺️
Mommy35 O zaman pazartesiye hazır olun kızlar. Ben bi düzen kurup size anlatacağım 😊 birbirimizi gaza getire getire zayıflayacağız inşallah 😂😂