silakuzey2210 Eşimle oğlum 7.5 aylıkken ayrıldık şimdi mahkeme kararına göre alıyor ama onlara giderken aşırı ağlıyor onun psikolojisi çok etkileniyor sizce en doğru karar nedir
Bety2 silakuzey2210 konuşun sizde ağlıyor diyin , olmadı anne baba olarak beraber buluşun vakit geçirin
nur-nr_123 silakuzey2210 ağlamasının sebebi sizce ne olabilir belki gitmek istememesinde bi sebep vardır
Almondeyed silakuzey2210 bağ kurması gerekiyor cocukkla..bazı erkekler sırf görüşmek için cockla görüşüyorlar. Arada görüntülü arayabilir.mesela
silakuzey2210 Bety2 bende aynısını teklif ettim ama eşim kendisi bile gelmiyor annesi ve babası geliyor
CerenSelim silakuzey2210 ağlamasının sebebi babannesi ve dedesine gitmek istememe olabilir belki eşiniz gelse aynı tepkiyi vermicektir
silakuzey2210 Sunkiss babasına vermedi 7.5aylıkken ayrıldık oğlum şuan 1.5 yaşında ve mahkemenin verdiği günlerde gelip görüyor
Lynn silakuzey2210 ah kıyamam minik kuzum benim. Daha ana kuzusu haliyle çok küçük. Ondan ağlıyordur :( kahrolsun bazı şeyler :/
silakuzey2210 Almondeyed maalesef kesinlikle yapmıyor çok kez teklif ettim daha sık gelin görün alışsın size diye ama tanımıyor gitmek istemiyor geçen pazar geldi eşim yoktu annesiyle babası gelmiş yani bi insan çocuğunu görmeye gelmez mi
3anneelif silakuzey2210 acaba nasıl davranıyorlar ki sevse ağlamaz yani aklı erer o yaşta anne babaya ama gelip görmese ağlıyor diye hepten unutur
Vanilya silakuzey2210 Sanırım gelip görüyorlar dimi. Yani bir yere götürme yok. Eğer öyleyse zaten sizde velayet ve çok küçük. Görmek isteyen alıp gitmesin gelsin baksın görsün
silakuzey2210 Vanilya onlar bodrumda ben kuşadasında yaşıyorum geliyorlar mahkeme onlara gün verdi her ayın 1. Ve 3. Haftası cumartesi günleri 12den 5e kadar görme hakları var alıp buralarda dolaştırıyorlar ama o kadar ağlıyor ki çocuğun psikolojisi mahvolucak yani