Anneninsesi0 Kızlar acill. 15 aylık bebeğim çok uzun zamandır kabızlık yaşıyo. Bürsürü doktora gittik birçok ilaç kullandık beslenme alışkanlıklarını değiştirdik fakat fayda etmedi. Ne yaptıysam hala kabız. Çözümü olan yada etkili bi önerisi olan varmı
Tosbik_berram Anneninsesi0 Ayy kuzum bizimde öyleydi anason çayı içirdim en fazla ertesi gününe yaptı çok şükür…🌸
Anneninsesi0 Tosbik_berram ama anason çayının bünyeyi sakinleştirici etkisi yokmu. Zararı olmasın. Bide benim çocuğum büyük biraz 15 aylık. Fayda edermi ki
dilantrkmn Canım benim bebeğim 1 aylık ve o da kakasını yapamıyordu zeytinyağı sürdük fayda etmedi annem hacışakir sabunu çok ufak yapıp poposundan içeri dogru koydu ve 1 dakika sonra kakasını yaptı belki sende faydasını görürsün
Anneninsesi0 dilantrkmn ya o yöntemi araştırdım da benim bebeğim kakasını yaparken bazen kanama oluyo çok zorlanıyo. Doktora götürmüştük krem falan vermişti. Sakın öyle sabun falan denemeyin eğer içerde kabızlıktan dolayı yara olduysa enfeksiyon kapar demişti. Korkuyorum yapamam onu
Tosbik_berram Anneninsesi0 Ben 13 aylik hala kabız olduğunda veriyorum iyi geliyor günde 1 kere veriyorum zaten, tabi yinede sizin kararınız🌸