tineanigra Deletedmom0099 yanlış anlamayın ama bu fiyata biraz zor satılır bim şok gibi marketlere 149 TL ye geliyor sizinki kargo ile birlik 116 TL
Deletedmom0099 tineanigra 199 tlye geliyor fiyatlar eskisi gibi değil malesef 90 tlye de düşerim diye yoruma yazmıstım aslında 😊
ErvaMuhammedAli16 tineanigra Hiç bir markete 150 TL gelmiyor. 199 TL’ye geliyordu en son hanımefendi de 90 TL’ye satıyor daha ne yapsın ?
tineanigra Deletedmom0099 geçen hafta şokta mı ne vardı 149 a onu hatırladım da o yüzden yazdım elinizde kalmasın diye 🙈 ama cidden çok işe yarayan bişi 4 Aydır var bende hala bıkmadan oynuyorlar
Deletedmom0099 tineanigra bende dün gördüm kataloğu 199a gelmis 🙈ikinci el sitelere baktım kargo hariç 150 liraya koymuş herkes hatta. en uzun süre ilgilendiği oyuncaktı neredeyse ama miladı doldu artık umarım birilerinin işine yarar 😊
Annis-ogul Deletedmom0099 cok uygun fiysti vala alana hayırlı olsun bu siyata kaçmaz. Bn 2. El den 175 e satmıştım tüm parçaları tamdı. Bu da cok iyi bu fiysta kacmaz
Deletedmom0099 Annis-ogul bende uyguna koyduğumu düşünüyorum birilerinin ihtiyacı görülsün diye. teşekkür ederim 🌸
AyseNr01 Gayet uygun fiyatı bencede almamis olsam kesin alirdim 200e aldim ben trendyoldan. 1 ay oluyor.
Deletedmom0099 AyseNr01 hayırlı olsun 😊 amaç kar gütmek değil birilerinin işi görülsün bende o parayla kızıma bir şey alırım diye düşündüm fiyatı uygun tuttum o yüzden 😊