Ferhunde Kızlar oğlumun testisleri çok kötü pişik oldu doktora götürdük 2 tane krem yazdı ama geçirmedi sizin önerebileceğiniz bişey var mı
deletedmom173 Ferhunde geçmedi ise sizi farklı bir bölüme yönlendirmedi mi belki başka birşeydir tekrar götürmenizi öneririm farklı birşey kullanmayın etini tahriş etmesin daha fazla
Erencinarinannesi Ferhunde ben Hindistan cevizi yağı kullanıyorum çok işe yarıyor mustela pişik kremi de aynı şekilde ama Hindistan cevizi yağı organik olduğu için daha iyi
Atalayse Ferhunde hametan biraz bekletilmiş zeytinyağı kantoron yagı eumovate krem bunlar işe yaramıstı bizde...eumovate krem cikdiye de un önerdiği bi kremdi...geçmiş olsn
AmineHafsaninAnnesi Kantaron yağını bi deneyin aslında normal pişik ise geçiriyor hatta birebir. Ben de iki haftadır çekiyorum kızımda ama öyle çoğaldı ki, pişik değil mantar galiba diyorum artık. yarın anca doktora götürebileceğim.
hafsahamza Kesinlikle Sudocrem krem kullanın Ben de birkaç gün önce burada post açmıştım Oğlum da çok kötü pişik olmuştu ne yaptıysam geçmiyordu bayağı bir şeyler kullandım ama hiç geçmedi Ama bu krem çok iyi geldi pahalı ama değer Yani kesinlikle En azından artık oğlum rahat uyku çekiyor gerçekten çok kötüydü