Piko2021 Kizlar guvenilir uygun surekli alışveriş yaptiginiz bi site var mi ama güvenilir olsun daha once dolandirirdim cunku disari da çıkamıyorum elbise almak icin 2 cocukla
urazinannesiii Piko2021 bende bekleyeyim bayram için bi şeyler almak istiyorum ama İnstagram a da güvenemiyorum. Sefa Merve falan baktım ondanda beden tereddütü yaşıyorum kalakaldım öyle 😂
Ayklz Mila still diye bir sayfa var .Tunikleri tesettür açısından uygun uzun ve geniş bir kez alışveriş yaptım göründüğü gibi geldi memnun kaldım.
Darkrosewater Piko2021 Trendyol tavin diye bir yerden triko almıştım gayet kaliteli ürünleri birde Gülseli markadan yelek aldım yine Trendyol üzerinden
Seyma-2436 Piko2021 Zümra eşarp tesettür hem instagram hem internette var. Ben memlekete gidince mağazadan alıyorum yoksa internetten baya kaliteli
Piko2021 ehlenmomyy evet simdi baktim da fiyatlarini neden yazmiyorlar🤦♀️Tek tek nasil fiyat soracaz
ehlenmomyy Piko2021 biyografilerinde site linki var ordan siparis aliyorlar fiyatlara ordan ulaşırsınız benim istedigim urun kalmamisti whatsaptan sordum getirttiler başka rengini çok memnun kaldimm