Asya94 Yarın iftardan sonra oğlumun 1 yaş Dogum gününü kutlayacağım. Makarna salatası, çiğ köfte, kısır, sigara böreği muffin ve poğaca yapacam tabi bir de Dogum günü pastası var:) sizce yeterlimi ortalama 12 yetişkin bir de vşr kaç çocuk olacak
Brcklc Asya94 bence hiç gerek yok bukadarina bı pasta bile yeterdi zaten herkes siftar açıp gelicek yenmez bile sen çeşit olsun istiyorsun anliyorum ama bence gerek yok cnm çok bile.bizde yarın gorumceme gdoicez doğum gününe bı pasta var sanırım🤗
Begum_eda123 Asya94 iftardan sonra yenmzki zatn millet oruç açınca bayiliyo onları yicek hal kalmaz😅 bide çiğ köfte kısır ikisi bir arada olmaz pogacada gereksiz
mamanveutdormir Asya94 kendi fikrimce iftardan sonra yenmiyor en azından biz yiyemiyoruz. pastanız olsun bikaç kurabiye / soğuk muhallebi türünden tatlı ve içecek yeterli olur gibi. kısır makarna salatası hepsi dahada şişirir sanmıyorum ki hepsi yensin (yine de aileniz yemeyi seven yiyen bir aileyse bilemem)
Asya94 Brcklc haklısınız eleyim ozmn çiğ köfteyi böreği 😀 makarna salatası kısır sigara böreği yeter ozmn
Brcklc Asya94 bence makarna slaatasinida ele bı kısır bir sigara böreği bı pasta tamamdır abartmanin anlamı yok😊
Bademmmmmm Asya94 maşallah Allah uzun ömür versin 16 Nisan doğumlu yavrunuz benim de 19 Nisan doğumlu ben yapamıyorum doğum günü ne mutlu size
Gizemlibirisi Hamurişi çok olmuş. İftardan sonra gitmez bence. Hatta kuru pasta tarzı bile pek yenilmiyor. Güzel bir pasta ve içecek yeterli bence. Ramazan olmasaydı dedikleriniz güzel olurdu
Kelebeklerdeniz23 Asya94 yaş pasta, sigara böreği, çiğ köfte, bir de kurabiye türü veya galeta türü bir şey yeterli bence de
tenceretavakuskana Asya94 pogaca makarna salata sarma hepsı bu olsun bence hıc gerek yok onca cesıt ıcın zaten ıftar sonrasıymıs ıftar ıcın agırlamıyosanız gerk yok