Glcn26-26 Oğlum 3 ay dan itibaren elimle hafif desteklediği de dönüyor şuan 4 buçuk aylık kendi kendine ne zaman döner sizinkiler ne zaman döndü
Asllihhan Glcn26-26 bizimki de 4 aylık hala ne zaman dönecek diye bekliyorum. Doğum kilosu da fazlaydı acaba diyorum kilosundan mı dönemiyor anlamadım strese girdim :)
Aslialbyrk 4 ay 13 günlük yatirdigimda ağzı üstü dönmeye çalışıyor ve dün gece ilk dönüşü yaptı hoşuna gitti galiba sürekli dönmek istiyor sırt üstü yatınca da kalkmaya çalışıyor kaplumbağa gibi o zaman tam dönüş gerceklestiremiyor 😂
uzumlukekimmm @Glcn26-26 ilk 3 aylıkken kendiliğinden döndü ve sürekli tekrarladı. 4. ayda dönmeyi bıraktı öyle arada canı isteyince dönüyordu. 5. ayda tekrar dönmeye başladı sonra devam etti
Beyza_momss Glcn26-26 3 aylikken dönmüştü sonra kalça çıkıklığı dolayısıyla çift bez taktık hareket kısıtlandığı için ondan sonra dönmedi şu an 6 ay 8 günlük bezin biri çıktı ve dönmeye başladı
Beyza_momss seymaensar 3 aylikken ultrason çekiminde görüldü ama ben pek inanmadım kızım kıpır kıpır dı hiç durmadı yanlış ölçüm de olabilr diye düşündüm gene de taktik 3 ay çift bez önceki gün röntgen çekimi yapıldı onda stabil durdurdum oye çekildi
Incilara Glcn26-26 4 ay 5 günlük yarim dönüyor çabalıyor ama daha tam dönemedi çok hareketli çok istekli ama nedense yapamıyor bekliyoruz sabırsızlıkla