Ysmn3111111 Kızlar sezeryandan sonra göbek sarkması oldu çok değil ama rahatsız ediyor beni paylaşımlarına baktımda sarkan göbekleri tek seansta toparlamışlar bu işlemle güvenebilir miyim yaptırma fikri aklıma yerleşti ama böyle bişey mümkün mü
2cocukannesi__ Ysmn3111111 evet benim kuzenim arkadaşı gidiyor ve resmen gözle görülür fark yaratmış güvenebilirsin canım
Katun Ysmn3111111 yanlış hatırlamıyorsam yazın dilan polat karın gerdirme veya yağ alma gibi bir ameliyat geçirmiştii. Apandisit ameliyatı oldum demişti😁kavgalı olduğu biri çıkarmıştı ortaya
Kusannesi Ysmn3111111 canım gerçekten hayret ediyorum şunlara inanmanıza. Bir cihaza gireceksiniz ve inceleceksiniz öyle mi? Yaptıkları tamamen şop hiç sevmem dilanıda nezide banuyuda hepsi aynı bok. Antifenomen sayfasını bi takip edin isterseniz madurları morlukları görürsünzü
Ysmn3111111 2cocukannesi__ rasping miş adı cidden mi ya o kadar çok yok göbeğim paylaşım yaptıkları gibi 3 aylık hamile gibi 😅 ufak bişey ama görünümü rahatsız ediyor
Kbrnrgnc Hiç güvenmiyorum şubelerinin sahiplerine bakıyorum şöyle bi sonra demek ki yaptıkları şeyler işe yaramıyo diyorum ☺️
2cocukannesi__ Kbrnrgnc nerden biliyorsun 😉 gözümle gördüm gayette fit arkadaşım var o da bizim elimizde olan birsey Hee rasping yatırım göbek gitsin eeee sonra homini gırtlak ye sonra göbek yine çıksın 🤣 o işlem sonrası spor ve yeme içmeye devam etmemiz lazım
2cocukannesi__ Ysmn3111111 evet canım rasping ve birsey daha var 10 senas almış 1bin 500 tabikdide ise yarıyor ama hamidi gırtlak yaparsan o göbek yine çıkar spor vs. İle Devam etmen lazım yani o da senin elinde benim göbeğim var 3 aylik sanki ama karnım sert
2cocukannesi__ Ysmn3111111 hadi gözümle görmesem tamam dicem de kızı gözümle gördüm hatta kuzenime dedim tekrar aramış çok memnun kaldım dedi baya zayıfladı
2cocukannesi__ Katun Dilan Polat karnı falan baya kötüymüş o işlemeler zaten ameliyatlı falan olur benim kuzenim arkadaşı gidiyor baya da zayıflamış ve vücudu sıkılasmis
birkovabirbalik 2cocukannesi__ sen niye bu kadar savunuyorsun anlamadım . Kızenim gitti diyet yapıyordu zaten mehtap yakutla . 2cm incelme oldu ilk senansta . Hep millete ilk senansta en az 15 20 cm diyorlar storyleri hep o şekil ama tutupta demiyorlar bazen 2 cm de olur yada hiç olmaz. Şimdi mecbur devam ediyor çektiğim agrıya değmez diyor göbeği mosmor .
2cocukannesi__ birkovabirbalik ben burda savunma vs. Yapmıyorum onlar kimde ben onları savuncam. Herkese iyi geliyor mu demeki cilt hassasiyeti herkesin farklı. Geçmiş olsun ne diyeyim Allah alalh .
2cocukannesi__ Ysmn3111111 bacak basen çok vardı ya onun aynin canım kuzenimde gitcek mis bende diyorum sen hele bi git bakim sonra ona göre bende giderim benim kuzenim göbeği buruşuk nasıl olur bilmiyorum benim göbeğim sert