01ikizlerim04 Kızlar bebeklerim 4 aylık güneşe bırakmak istiyorum d vitamini için erken mi sizce ve bırakırsam saat kaçta ne kadar süreyle bırakıyım 😌😌
Cannsuu 01ikizlerim04 bence doktorunuza danisin mesela benim oglumda d vitamini fazlaligi cikti. buda bi sorun malesef ;( eger uygun gorurse cikarirsiniz
Portakal 01ikizlerim04 10 ve 5 arası en tehlikeli saatler sabah güneşi idealdir ama doktorunuza sorun önce
Xyz 01ikizlerim04 güneşte sadece ayaklarını açıkta borakarak tam tepede olmadığı zamanlar max 15 dk güneşlemdirin ama doktorunuza danışarak direk vucütınu özellikle baş bölgesini bırakmayın bıngıldağı açık zarar görebilir Allah korusun
Cannsuu 01ikizlerim04 biz damla kullanmistik d vitamini. sanirim o fazla geldi bebegime. bingildaginin erken kapanmasina falan neden oluyor. doktorumuz korkacak bi duzeyde degil bizimki icin dedi ama aklinizda olsun. kontrol etmek onemli.
Xyz 01ikizlerim04 yok YOK Allahın izni ile korkmayın saat 10 gibi mesela cok hafif açık havada ayakları alabilir
Xyz 01ikizlerim04 evet ben 40 o cıkmadan bile ayaklarını açıp kavurucu sıcağa değil tabiki max 10 dk bırakmıştım hala da suan 4 aylığız 5 dk güneşe görünüp geri giriyoruz içerisi kucağımda gezerken
Ugggg Cannsuu Evet kapanmak üzere dedi çocuk doktoru eğitim Aras. Goturcem orda d vitamini bide troide bakılacak.
Cannsuu Ugggg cok gecmis olsun. bende iki hafta sonra komtrolumuz var gosterecem doktorumuza bakalim ne dicek
Ugggg Cannsuu eğitim araştırmaya randevu almakta çok zor anca haftaya bulabildim tahlil yapılacak d vitaminini seyrek ver dedi çocuk doktoru .kafa çevresi normal ölçüde ama genede insan takıyor kafaya
Eliztosum_ Aranizda d vitaminini mamaya damlatıp veren var mi? Sideferdi sanirim bizim d vitamini ama kızım imkansız almiyo kaşıkla bende bikac gündür mamasina damlatiyorum ne kadar etkili bilemedim
Cannsuu Ugggg aynen bizimkide normal kafa cevresi ama d vitamini fazla cikti bide daha 8 aylik :( hakkimizda hayirlisi