Melike_nehir Kızlar 1. Ay aşısında neler yaşadınız bugün sabah aşı oldu kızım ateşi yok ta hiç uyutamadım sadece emerken duruyo sizde de oldumu
Nefeess Melike_nehir Ay aşısı hastanede yapılan aşının 2. Dozu hiç bir sıkıntı yaşamadık anlamadık bile genelde öyle oluyor siz 5. Hafta atağına girmiş olabilirsiniz
Denizanasi92 Melike_nehir 1.ay aşısı biraz huzursuzluk yapabilir demişti ebe bizde hiçbir sorun olmamıştı
Aaysenurrrrr Melike_nehir 1. Ay aşısi doğumdan sonra yapilan asisini ikincisi olduğu için ateş yada huysuzluk yapmaz diye duymuştum ben yorumda bir arkadaşın belirttiği gibi ilk atak döneminden kaynaklanıyor olabilir
Melike_nehir Poyrazin_annesii eve geleli beri hiç susmadı gaz olduğunda ıkınıyo du ıkınmadı da çok ağlıyo sadece
Melike_nehir Poyrazin_annesii acaba ılık suyla duş aldırsam rahatlar uyurmu ki aşı yerine bi zararı olurmu sizce
Poyrazin_annesii Melike_nehir korkmus olabılır kolu acıyor olabılır. Ama kusma ates gıbı yan etkı yapmıyor o aşı
Melike_nehir Poyrazin_annesii aynen hemşire demişti zaten ateş yapmaz bu aşı diye şimdicik yoruldu ağlamaktan uyudu bacağından vurdular aşıyı da ben yıkamim yine de inşallah iyileşir bebeğim🤷🏻♀️😔