giresun Doktorumuz bu damlayı kullanin dedi emzirmeden önce 5 damla şeklinde eczaneci günde 1 kez dedi burdaki yorumlarda farklı kullananlar var nasıl kullanmam gerekiyor? Birde faydasni görem var mı?
Elo89 giresun bizim doktorumuz günde 8 kere her emzirme öncesi 8 damla verdirmişti çok rahat etmiştik
Nurgrvn giresun relactaz laktoz u kırmak içindir bende emzirmeden önce kullanırdım her emzirmemde yani daha kolay sinirmesi için verilir
Huriyeasiye giresun ben kızım İÇİN kullanıyordum ve onu kullandıktan sonra birkaç saat aralıksız uyuyordu
zeynepberennnn Merhaba, biz de relactaz kullandık doktorumuzun tavsiyesiyle 8 saat arayla günde 3 defa 6 damla veriyordum ben. Verdiğim kadarı yetiyordu bence. Gerçekten çok rahatlatıyordu gazlı dönemi relactaz sayesinde daha sancısız atlattık.
giresun Nurgrvn verdim sabah krize girdi abaahtan beri sakinlestiremiyoruz kakasını yapamıyor birde bu damla mi yaptı anlamadim
zeynepberennnn giresun ben emzirme arasında veriyordum sabah 6 öğlen 2 akşam 10 civarlarında veriyordum 2 kutu kullandık 3.kutuya geçtik ama fazla kullanmadık 2.kutunun sonlarına doğru zaten azaltmıştım baktım sıkıntı olmuyor günde 2 veriyordum sonra 1e düşürdüm sonra iki üç güne bir verdim yada rahatsız olduğunu hissettiğimde verdim sonra da kestim çok şükür bi sıkıntı olmadı alıştı zaten bebeğim