Denizmila01 Esmaky canim ben yoğurt veriyorum çok da severek yiyor bi kaç kez de elma armut rendeleyip suyunu verdim 🙈
Melis1661 Esmaky ben ebeye sordum hiç bir şey verme dedi ilk 6 ay anne sütü onun telafisi Yok diğerlerini sonra da yer nasılsa
kerem_imm Esmaky bizim bugün kontrolümüz vardı. 4 ayını bitirdi yeni. Sadece mama ile besleniyor. Doktor yoğurt ve çorba başlayın artık dedi. Ama ben de neti nasıl yapacağım hiç bilmiyorum.
Esmaky kerem_imm bende ddce meyvelern suyu corba suyu hepsni kagitta verdi domtrmz yaziyor ilk 1 hafta sebze ve meyve suyu 2 hafta purre meyve ve sebsnn oyle oyle devam edicez
kiliclar [bilinmeyen] ben sütüme takviye daha öncesinden mamaya başlamıştım canım aptamil verdim doktorda öyle dedi
Merve201119 Esmaky yoğurt elma armut şeftali kırmızı erik kavga havuç patates püresi tarhana çorbası tabiki bunları doktorumun tavsiyesi üzerine veriyorum
Merve201119 Esmaky kavga havuç ve kabağı haşlayıp içine biraz zeytinyağı koyup iyice ezip veriyorum canım
Ummus-kaan Esmaky elma armut kayısı suyu yoğurt 3 gün kuralına uyarak verdim 5. Ayda meyve püresi sebze püresi olarak devam etti cici bebe de verdim
sbldmr123 4 aylıkken vermemek lazım bence ya yazık sindirim sistemi daha anne sütüne yada biberon mamasına anca alışmış oluyor. Ek gıdaları zor sindirir, meyve suyu bile olsa zorluyor onları o ayda