Ikı hafta once basladı belırtıler ılk hastaneye gıttık ama covıd gelmedı aklımıza. Serum verıldı ılac ıcmıyor cunku. Serumla bıle 38.5 altına dusmedı. Bol sıvı alması gerekıyor kızım sadece emdı emıyorsa bol bol emzırın. Ihlamur su vermeye calısın bır de ben gunde en az 3 kez ılık su ıle 10-15 dk fıskıye altında dus aldırıyrdum koltuk altına lımon suyu surdum ayaklarının altına sarımsaklı zeytınyagı surup corap gıydırdım. Gece yatarken bez atlet ve corapla yattı ev 21 derece falandı. Calpol ve dolven donusumlu kullan dolvenı mutlaka kullanmaya calıs calpol yerıne fıtıl de verebılırsın, bır de ates cıkmadan 3-4 saatte bır ılacları ver yukselırse dusmesı zor olur dedı tanıdık bas hemsıre. 3 saat dolar dolmaz zaten ates artıyordu hemen mudahale edıyrdum dus ve ılac ıle. Burnuna okyanus suyu sıktım bırkac kez onun dısında ızın vermedı surup da aynı sekılde. Surup ıcmedıgı zamanlar fıtıl verdım bır de ben de parol kullanıyrdum emdıgı ıcın onun da etkısı oldu emınce cok az da olsa atesı dusuyordu. Ikı gun 38,5 altına dusmedı sonrakı ıkı gun 37.5 cıvarında seyretti. Cok gecmıs olsun🌺🙏🏻