Amineliva00 Günümde kanamam varken spiral takıldım 2-3 gün kanamam devam etti ve bitti 7 gün sonra 52. Günümde tekrardan başladı kanamam spiral mi oynadı lohusa kanaması mı devam ediyor yoksa adet mi oldum başına gelen varmı??
2melekkannesiii Amineliva00 benim lohusalik donemindeki kanamam 27 veya 30. günde bitti yaklasik 10 günde sarı akintim oldu sonra geçti spiral kayinca kanama olmuyor bence bi dr gözükün derim
elfen Amineliva00 lohusalıktan da olabilir, adet de olmuş olabilirsiniz. hormonlu spiral taktırdıysanız da olabilir. doktorunuza danışın, burada kim ne kadar yardımcı olabilir ki.
Tazemomyyyy Amineliva00 spiral den bence bende 23 martta adetimin 4. Günü spiral taktırdım. Kanamam uzadı. 6 gündür yine kanamam var daha 1 ay dolmadan. Çok moralim bozuldu devamlı adetim ya sıkıldım bu durumdan. Üstelik sancılı geçiyor
Amineliva00 2melekkannesiii doktora spiral için gittiğimde bana içinde hala kan pıhtıları var dedi sezeryan doğumda yavas yavas atılır dedi ama işte aklıma takılan bitmişti 1 hafta sonra tekrar başladı 52. Gündeyim adet mi oldum yoksa ama sancım vs yok
2melekkannesiii Amineliva00 dogumun hemen ardından âdet olunurmu bilmiyorum ama ilk doğumumdan 6 7 ay sonra oldum şimdi ise 2 ay önce doğum yaptım daha bişey yok