yasam-arya-mom Merhaba güzel anneler. Kızım 14 aylık . Yaz geliyor malum . Ona sağlıklı bir güneş gözlüğü almak istiyorum . Önerileriniz var mı acaba ????
Guneskiz48 yasam-arya-mom bende araştırdım sanırım en iyisi izipizi benim kızım toka bile asla takmıyor gozlugunasil taktiracagim bilmiyorum
Valeria yasam-arya-mom bizimki henüz 4 aylık ama yaza bundan almayı düşünüyorum; https://ty.gl/kzugh75fxe Arka lastiği de gönderiyorlarmış sanırım
yasam-arya-mom Guneskiz48 aynen ya bizimde öyle asla bişey takmıyor kafasına ama benim gözlüğümü elinden düşürmüyor 😂😂😂
yasam-arya-mom Valeria bunuda duydum bikaç kişiden kararsız kaldım açıkçası . Öneriniz için teşekkür ederim ❣️🧡
Sevgiguveen Guneskiz48 2 yaş civarı takar algılar sizde taktınızmı ama 14 aylıken taktıramadım gecen sene bu ara takıyor artık 😂 ben atasundan almıştım geçen sene için kırar falan oynarken dıye alışması için bende araştırıyorum bakalım :)
Sevgiguveen yasam-arya-mom atasuna bakın pahalı birşey düşünmezseniz ilk etapta alışma evresi sonuçta sapkalarıda ılk başlarda takmak istemeyen çocuklarla uğraşıyoruz :)