Edn Merhabalar anneler oğlumda egzama var özellikle yüz ve göğüs bölgesnde kendini kaşımak istiyor ayrıca huzursuz da 😢ne yapmalı neler hafifletir özellikle banyoda şampuan vucut için falan neler kullanıyorsunuz ilaçlarınız neler
Almondeyed Edn suda çok kalmamalı. Liflenmemeli. Şampuan hangisi iyi gelirse ama genelde linola mustela vs. Sabunlanmamali. Islak ıslak mustela Bioderma intensive baume gibi kremlerle nemlendirilmeli. Emziriyorsanız yediklerinize dikkat etmelisiniz. Egzama içten gelen bir şeydir
tTgbaa Edn bi cildiyeye götürün bence bizim önerdiğmiz söylediğmiz ilaçlar dahada kötü yapabilir doktor karışım kortizonlu kremler veriyo şampuan veriyo ve hafifletiyo geçiriyor benim bebeğimdede vardı yanık gibi oluyodu hatta bildiğim yanık gibi duruyodu bence bi götürün
Anneko Edn bol bol nemlendirmek önemli kardeşimde öyleydi kortizonlu krem kullanmaya kadar ilerlemişti durum fakat biz en iyi çözümü asidi alınmış saf zeytinyağında bulduk ve bol bıl zeytinyağı ile vücudunu yağladık
Ayannesi Mustela stelatopia kullanıyoruz hem şampuan hem vücut losyonu iyi geliyor bizimkiside alerjik ciltli ama testler negatif hep, birde ben baharat acı paketli gıdalardan uzak duruyorum bu şekilde minimuma indi.
Mutluprensesler Edn benim kizimda da var egzama doktorumuz minidoni sax ve vücut şampuanı ni önerdi iyi geldi benim kızıma.