Dimitrina_kovaceva SeninAnnenBirMelektiYavrm ben eziyorum haşlanmış yumurta sarısı ile veriyorum. Ya da yoğurtla. Ya da direkt. Bir kere muzla karıştırdım onda da cok çiğ bir avakado denk gelmişti tadı kötü gelmesin diye .
Sanal Dimitrina_kovaceva nasıl eziyorsunuz yani avakoda haşlanmaz heralde demi. Ben bi kaç defa aldım sertti hep cam rende de rendeledim onda da pütürlü oluyor
SeninAnnenBirMelektiYavrm Elaeda5 irmik yada pirinç ununun içine su koyup pişirildiğinde muhallebi olur
Atlasismom Elaeda5 yarım çay bardağı su ve 1 bucuk tatlı kaşığı pirinç unu karıltırıyorum kısık ateşte koyulaşana kadar pişiriyorum. Sonra tabağa koyup ezdiğim avakadoyu içine ekleyip karıştırıyorum
Dimitrina_kovaceva Sanal olgunlaşmamış o zaman. Tam olan avakado yumuşak olur macun gibi ezilir. Direkt çiğden
cikolatahurma Sanal yumuşacık olan ve siyahlaşmaya başlayanlar yumuşacık oluyor sert ve yemyeşil olanı alma onlar daha olgunlaşmamış ☺️
Sunkiss SeninAnnenBirMelektiYavrm Sade ezip verdiğimde de yiyorlar. Bazen zeytin yağı ile karıştırıyorum çoğu zaman muzla ezip veriyorum daha doyurucu oluyor. Tahıl muhallebi karışımlarının içine de ezip ekledim.
Sanal SeninAnnenBirMelektiYavrm ben yumuşağını hiç bulamıyorum dolapta durunca zamanla yumuşar mı acaba
SeninAnnenBirMelektiYavrm Sanal yumusak bulamazsan sert al dışarıda dursun bi kasenin içine koy yanına da elma koy elma onu 2 günde olgunlaştırır
Adaababy SeninAnnenBirMelektiYavrm ben 6 aylik kısmını görmedim benim kızım 17 aylık olduğu için ben veriyorm suan
Seymagil SeninAnnenBirMelektiYavrm ben direkt yediriyorum bayılıyor 🤌🏻😂 bence (daha önce denediğiniz için mi karıştırıp veriyorsunuz bilemedim ama) birşeylerle karıştırıp vermek yerine sade yemeye alıştırın 😍😍
MSM58- SeninAnnenBirMelektiYavrm sağde teyzinyag koyup ezip veriyorm. Saf halini daha çok sevdi benim ki. Yanınada labne yada yoğurt Biz pek tatlıcı değiliz anne kiz😁 Pekmez, hurma püresi de güzel oluyor