Mommyyigit Kızlar 4 aylık bebeğim Demir ilacı günde 10 damla dedi doktorumuz d vitamini de veriyorum sabahları sizce ikisini sabah mı vermeliyim aynı anda yoksa birini akşam birini sabah mı napmalıyım siz nasıl yapıyorsunuz
Mlkhrn Mommyyigit Demir ilacının sabah aç iken verilmesi öneriliyor. D vitamini de akşam veya uyku öncesi olmayacak şekilde tok verin diyorlar. Uykusuzluk yapabiliyormuş.
Lulemom Mommyyigit ben aynı anda veriyorum. Sorun olmaz dedi doktor. Bu arada kaç kilo. Genelde demiri kilo başına 1 damla diyolar. Hepsi aynı mı bilmiyorum tabi de
Mommyyigit Lulemom bizimde aynısı ocean microfer kabızlık yapmayanmış galiba doktorumuz bunu önerdi o zaman bende 7 damla vereyim
Lulemom Mommyyigit yani bunu kullananlar genelde kilo başına 1 damla veriyor. Bize de doktor öyle dedi. Acaba sana niye 10 damla dedi ki 🤔
Mommyyigit Lulemom bilmiyorum ki anlamadım neyse ben 7 damla vereyim de belki yanlış anlamışımdır bi kaç tane Demir ilacı yazdı onlarla karışmış olabilir hangisi olursa onu al demişti çünkü