Rumeysa28 Barannm_ amann bugünü boşverdim gitsin hergün 2 3 çeşit hazırlaya hazırlaya bi hal oldum bugün ne yapcam hiiiç bilmiyorum
kitapkurdubebeninanasi Barannm_ köy tavuğun haşladım suyuna terbiyeli sehriye çorbasi düşünüyorum tavuğu göveç gibi yaparim yaninda da pilav tatli düşünmedim daha😬
Bal_bebegim Barannm_ islim kebabı, princ pilavı, salata, tarhana çorbası 😊 tatlı da şimdi haşhaşlı irmik tatlısı yapıyorum dinledikçe daha iyi oluyo😀
Rumeysa28 Barannm_ valla kocam Dün mantar almıştı ben yapmasını bilmem kendisi geldiğinde yapar 😄😄 bende kendime bezelye patates havuç pişiririm 😄😄 bi günde böyle olsun
1prensesannesiiii Barannm_ Çorba karar veremedim daha patates oturtma pilav salata tatlım da var dünden revani
Minkpndam Ben bu akşam yemekte şehir dışındayım 😜 yarında sınavım var annemlere geçerim sınavdan sonra😂 e bari burda beklim pazara ne yapcam bilmiom 🤪
Prensannesiyimm Barannm_ Kolaya kaçıp kızartma yapıcam.Her gün aynı dert ne pişirsem,ne zor anam bu kadınların işi
Barannm_ Prensannesiyimm 😂😂 ben dun patlican biber patates kizartmasi et kofte domates pisrdm cok guzel olduu
Nur2021 Kazak mantısı,mercimek corbası,salata tatlilarim dünden kalmıştı ,saray sarmasi ve sütlaçım duruyor daha
Prensannesiyimm Barannm_ bugün bende öyle yaparım ya patlıcan ve domates yok ama oğluma ve eşime patates olsun yeter anne pattis diye evde geziyor miniğim