Aley99 Guzelanne34 gerçi bunları takan bende suç yarın bir gun kilo alsam bu ne böyle biraz zayıfla derler insanlara her zaman konuşacak bir şey vardır 🙄😒
emineylem1 Ballı süt iyiymis ben de zayıfım geçen biri üzüm ekmezi demişti yatmadan evvel ik ki üç yemek kaşığı tüketmeye çalışacağım .ramazandan dolayı olmuyor ama muhakkak deneyecem
Aysin3838 Aley99 bunun için doktora gidin dahiliye bölümüne onlar sizi metabolizma servisine yonlerdirsin bunun için büyükler için kilo aldırıcı takviye mama veriyorlar . Mama derken büyükler için
Esoca38 Aysin3838 ay bende gitsem bı acaba neden böyle oluyo dediginiz gibi belki bir problem falan vardır kafamıza göre kullanmamak lazım herşeyi
Toprakseyran Aley99 kıskanmadım kıdkanmadım kıskanmadım🤤 yemeğin yanından geçsem kilo oluyor arkadaş ne vardı rabbim beni de şöyle yaratsaydı 😢😵😆
Boncuk1421_ Bende kilo alamıyorum süt alerjisi var kızımda bebe bisküvisi süt içemiyorum .9 aylık kızım emiyor o süt nerden geliyor anlamıyorum 30 kiloya yakın aldım hamilelikte şimdi 50 kiloya düştüm
Rumeysa28 yusufarasmom ben sakinim canım kimseyle bi derdim yok ama bu dediklerin sende var galiba kavga çıkarmak için meyillisin 😄😄 yazık mı Ahahah aynen öyle sana çok yazık ya niye emziren abur cubur içemez mi sigara içer kahve içer ama dimi 😄😄😄 Ay ilahi ya ayrıca sanane ben çocuğuma ne yediririm yediririm anası sen misin sen doğurduysan söyle yani
yusufarasmom Rumeysa28 Allah sizin eşinize ve çevrenize yardım etsin sizin gibi kendini bilmez biriyle muhatap olmak zorunda kalıyorlar maalesef çok üzücü
Ikicocukbiranne Rumeysa28 abur çubukla kilo alınmaz ki iştahı kapatıyor abur çubuk yediğim dönemler hep zayıflıyorum
Rumeysa28 yusufarasmom ayrıca benim aileme dil uzatamazsın haddin değil beni tanımadan konuşma burası gerçeği yansıtmaz malesef
yusufarasmom Rumeysa28 verdiğiniz cevaplardan anladık yeterli oldu bence ben sadece emziyor abur cubur sağlıklı değil yazmışım siz hemen ayarlı giderli cevap verdiniz ne gereği vardı cevap yazmazsanız iyi olur