Mustafayigitvebeytugannesi Selam güzel annelerimiz hayırlı cumalar hayırlı ramazanlar Allah’ım tuttugunuz oruçlarımizi kabul etsin inşallah 🤲 Benim bebeğim 5 ay 10 günlük kontrole götürdüm baş çevresi 40 cm çıktı 44 cm olması gerekiyormuş böyle birşeyle karsilasan var mı ??
Mammamiaa_ Mustafayigitvebeytugannesi şimdi baktım persentilde 6.ayın düşük baş çevresi 41 cm olarak gözüküyo bebeğiniz minyonda olabilir bıngıldağı ne durumda?
Hale007 Mustafayigitvebeytugannesi bununla alakalı uzman doktorunız ne diyor benim bebeğimde 1 cm büyük doktor gelişimi sağlığı gayet iyi kafa büyüklük küçüklükten ziyade böyle durumda bebegın beyin gelişimine bakıyorlarmış yani ayına göre davranıyor sağlığında bir sıkıntı var mı diye eğer gelısımı ve sağlığında birsey yoksa minyon da olabılır canım
Mustafayigitvebeytugannesi Mammamiaa_ 5 aylık canım bebeğim ve bende internetten baktım 40 normal diyo ama doktor 1 ay sonra geri bakalım dedi
Mustafayigitvebeytugannesi Hale007 minyon da değil 5 aylık kilosu 8.250 boyu 70 cm. Ama işte baş çevresi 40 cm olunca doktor küçük dedi 44 olmasi gerekiyor dedi.
tenceretavakuskana Mustafayigitvebeytugannesi ustte dursun bılgım yok🙏🏻Kızım standart kafa olcusunde dogdu oyle ılerledı oglmunda kafasınbuyuk dogdu hep ılerden gıdıyo ama dogumdakı olcusu geregı normal ılerkıyo doktr bısey demedı hıc benmde kafam buyuk bana cekmıstır zaten bıngıldak kontrolu ve suturların kapanıp kapanmadıgına bakılır her ay beklenen olcude buyume devam ederse sorun olmaz dıye bılıyorum ben ama daha tecrubelı anneler yazar umarım🙏🏻
tenceretavakuskana Mustafayigitvebeytugannesi ozaman sorun yok dıye bılıyorum ben yınede kontrollerınızı aksatmayın