Papatya08 kaynanadan kurtul herseye burnunu sokmasin bnm oglumda 7.500 du kilolari oldukca yeterli fazla bile diyebilirim bnde bazen gnde iki bazen bir kez mama veiryorum 3 ölçek herkesin sutu yetecek die bi kaide yok 8 kiloluk bebegede ztn sut yetmez canim ilk bebegimde bnm kaynanada ayni emziriyordum ac bu bebek diye mama tikar cocugum emmeyincede biberonun ucunu sikip agzina doldurur du bi gun kusturdu cocugu ama ne kusmak burnundan fiskirdi itekledim kovdum evden uc dort ayda gorusmedim ne bu ya aklima gelince fittiriyorum ki ben sessiz sakin biride degilim sadece hep saygili olmaya calistim sonra hicbir konuda karistirmadim dunde tutturdu kundakla doye neymis sicriyormus kundaklasam oyle olmaz uyurmus 40 cikana kadar kundakladim ztn 3 aylik bebegi neden kundaklayimki elin cikariyor ztn yani diyecegim uzak tut karistirma gerekirse soyle yuzune huzurumu bozuyorsun de mama tikmasa belkide sutun daha cok olurdu suanda ztn sik sik meme reddi yapicak sabirla bekle zorla emzirme bnm gibi video ac baby sark fln kafayi ona verince emer o karnini doyuruyor merak etme bebek ac durmaz asla