UcuBulunamayanBant Umutmomss ben kullaniyorum gayet guzel koku falan birakmiyor zaten gayette guzel temizliyor.
Kocayanak Umutmomss ben en başından beri kullanıyorum kokusu çok güzel yıkaması da gayet iyi hatta ben bir ölçekten daha az kullanıyorum gayet güzel yıkıyor
Deletedmom_21 Umutmomss ben basindan beri kullaniyorum 7 aylik oglum cok guzel kokuyor temizlemesi gayet guzel
Wonderm Ben kullanıyorum gayet memnunum. Leke konusunda çok çıkarıyor diyemem ama baskın bi kokusu yok gayet güzel
Tazeanne0134 Umutmomss valla canim ben oğluma kullanıyorum çok memnunum ama lekeli kıyafeti bekletirsen çıkarmıyor onu söyleyim bide dalan kullanıyorum
lux33 Umutmomss bende kullanıyorum kokusu çok hoş ancak lekeyi pek çıkarmıyor açıkçası özellikle kaka falan değerse
Aalya Umutmomss kullandım makineden çıktıktan sonra güzel kokuyor sonra uçuyor.çokta iyi temızlemıyo ama içerik güzel diye kullanılmıstım.şuan Dalan granül kullanıyorum o da güzel kokmuyor pek ama DHA uygundu aldığımda fiyatı
BuzluKahve Umutmomss Duru granül sabun olanı kullandım. Bebeğimin kıyafetlerini genelde kısa programda yıkıyordum erimiyordu. Toz bırakıyor granül sabunlar kıyafette.
Umutmomss BuzluKahve aa abc sıvı detarjan kullanıyorum kokusu falan güzel yumuşatıcıda abc ama o an güzel sonra uçup gidiyor kalıcı koku istiyorum