Aaaa222-- İyi günler 2aylik oğlum var pazartesi günü Isparta şehir hastanesinde Fuat Güler sünnet işlemini yapicak fakat tereddüt içindeyim nasıl olcak yanına beni alcaklar mi yada şehir hastanesi nasıl hijyenik mi bana bilgi verirseniz çok sevinirim 🥰
Rumeysa28 Aaaa222-- babası girsin yanına eline oyuncak yada telefon bişey ver o onla ilgilenirken hemen sünnet olup biter çocuk boş durursa sıkılır hareket etmeden yatmaktan
cansuali Aaaa222-- canım oğlumu 3.5 aylıkken yaptirdimm babası ve ben yanına girdik çokta rahat geçti çok şükür 😊 Şimdi 5 aylığız iyiki tam o zamanında yapmışız 😊🥰
cansuali Aaaa222-- zaten 15 dakikalık bi işlem korkulcak bsey yok bebekken çok çabuk iyileşiyor bir haftada geçti dikislerimiz felan
Rabiacay Aaaa222-- merhaba dun yaptirdik biz esimde bbende girdik, islem esnasinda mama yedirdik. Şükür uzun sürmedi🙏🏻🌸
Aysenur348f Rumeysa28 😆 2 aylık bebek mi sıkılacak iğnenin etkisiyle uyur ki o ya da mayışık durur. Telefon için de fazla geç değil mi
Sumeyyebaglan Bizde devlet hastanesinde yaptırmıştık eşimle birlikte girmiştik çok sürmemişti zaten☺️ Gayette hijyenikti☺️
Deniz42 cansuali bizde yaptırmayı düşünüyoruz ama 6 aylık olduk geç kaldık sanırsam biraz. Şimdide hemen iyi olmaz yürümeye başlayınca yaptırın diyorlar bez içinde hemen iyileşmez falan diyorlar.kararsız kaldım
KutayinAnnesiii Deniz42 hemen yaptırın ben 1 yaşında yaptırdım daha zor oluyor ayaklandı zaman bez ile sıkıntınız olmasın köpük bardağın dibini kesip koyduğunuz zaman bez pipisine değmiyor 1 haftaya iyileşiyor hemen
ikikizannesi Deniz42 be kadar erken o kadar iyi emin olun hic beklemeden yaptirin buyudukce zorlasiyor ben 15 gun once yaptirdim bir hafta surmedi bile iyilesmesi iyiki yaptırmışım
cansuali Deniz42 aksine bezli bebeklerde iyislesme süresi daha çabuk oluyor bebeğin idrarı ile bir hafta da sisligimiz indi iki hafta içinde de dikislerim döküldü kontrole bile gerek kalmadı
Aaaa222-- KutayinAnnesiii evet bende duydum 6 ay olmadan yaptırın diyolar büyüdüğü zaman zor oluyomus
Aysenur348f Aaaa222-- 2 aylıkken yaptırdık. Yarısını uyuyarak geçirdi. Biz de kendi ilimizde üniversite hastanesinde yaptırdık. Yanına eşimi ve beni aldılar. Zaten iğnenin etkisinde canı yanmıyor. Tabi sonrasında ilk idrarda çok ağlıyorlar haberiniz olsun. Hazır olun
Aaaa222-- Aysenur348f anladım teşekkür ederim ağrı kesici fitil veriyorlar sanırım demi arkadaşım öyle bahsetmişti