Dilekcsgn Kızlar oğlusun 2 yaşına girecek 24 nisanda doğum günü yapmak istemiyorum ramazandan dolayı. Oglusumla hediye almak istiyorum fikir verir misiniz?
Deletedmom_109 Dilekcsgn 2 yaşında artık farkında oluyorlar her şeyin ilgisine göre bir şeyler alabilirsiniz. Arabaları çok sevdiği için akülü araba almıştık biz. Tamir seti alabilirsiniz yeriniz varsa ahşap tren seti var kocaman oluyor kurulunca sonra ahşap otopark setleri var. Ahşap uzun ömürlü olduğu için söylüyorum ama plastik setler de var tabii.
Nik_mik_yok Dilekcsgn bizim de doğum günümüz 24 Nisan 🤗 komşumun ogluna tren rayinda giden araba gelmişti hediye , benim kızım bile bayıldı , saatlerce oynadılar . Hatta eşim falan katıldı baya keyifli bir oyun, bulabilirsem linkini atayım
Dilekcsgn Deletedmom_109 arabaları benim oğlumda çok sever hata şuan karşımda sadece arabalariula oynuyor akülü araba alacak kadar şuan bütçemiz yok ama araba setleri olabilir belki.
Deletedmom_109 Dilekcsgn araba setlerini seviyorlar bence. İyi ki doğmuş minik kuzu uzun yılları olsun ❤
Dilekcsgn Annesinin_kuzusu00 bende çok istiyordum ama fiyatlar oldukça pahalendi belki dedesi alır ogluma
Dilekcsgn Deletedmom_109 teşekkür ederim canim🤗Rabbım hepimizin evladına uzun ömürler versin insallah
Dilekcsgn Nik_mik_yok teşekkür ederim canım evet güzel hareketli şeyleri seviyor. Doğum günlerimiz arka arkaya oğlumla ben 23 Nisan o 24 Nisan aynı dün doğacaktı ama gelmedi 😂
Ikrazumra19 Dilekcsgn benim kizimda 27 nisanda 2 yasina giricek 🙂 bizde bi pasta alip kesicez bakalim nasip olursa
Annesinin_kuzusu00 Dilekcsgn bizim burdada fiyqt biraz ucuk.Ben kumbarada birikim yapmistim.Onunla aldik
Annesinin_kuzusu00 Dilekcsgn tesekkur ederim en iyileri sizin olsun insallah.Nice guzel yaslari olsun