MiracAlpinveUmutunAnnesi Seda0202 hem kullanıyorum canım ama oğlum sıkıldı ondan şimdi gogly markalı var onu çok seviyo muhallebi tadında tadı ve kokusu çok güzel hemde uygun katı kıvamda oluyo ikiside hem gece çok acikirrsa sıvı kıvamda biberonluk yapiyorum
emirdgeveannesi Seda0202 hero baby 4+ sutlu pirinç var hem biberon hem katı oluyor tavada faln degıl dırek su ıle bn onu veryrm
Thesra MiracAlpinveUmutunAnnesi Bende onu muhallebi olarak kullanıyorum içine meyve püresi ekliyorum uyku maması yapıyorum çok lezzetli hemse vitaminide çok bayağı içinde
MiracAlpinveUmutunAnnesi Seda0202 oğluma göre bir ölçek belirledim mesele 2 yemek kaşığı manaya 2 buçuk çay bardağı suyu katiyorum aygazda pisiriyorum kayniyo hafif boloncuk olana kadar karıştırıyorum sürekli lapa gibi olmasın diye sonra aygazdan alıyorum bir tabağa bosaltiyorum ılık olunca oğluma kaşıkla yediriyorum
MiracAlpinveUmutunAnnesi Seda0202 ben 6.Aydan sonra başladım doktorum öyle söylemişti ama önce kabiz oluyorlar benim oğlum halen öyle kabiz ek gıdalar mamalar kabiz yapiyo
MiracAlpinveUmutunAnnesi Thesra bende onun hem gecesini alıyorum valla gerçekten tadı çok güzel uyku mamasi mi içine meyve puresi ekleyince uykusu nasıl oluyo geceleri sık uyaniyo mu benimki gece mamasini yiyo iki saat içinde yine uyaniyo sürekli geceleri uykusu hiç yok denecek kadar az uyaniyo sürekli
Thesra MiracAlpinveUmutunAnnesi Onun gecesidemi varmış? Benim aldigim markette iki cesiti var birinde meyveli birinde normal olani ben normal olanini aliyorum aksam yatirmadan 1 saat once yedirip yatiriyorum ama degisen birsey olmuyor canim icine evde hangi meyve varsa cam rendeden geciril koyuyorum guya uyku mamasi oluyor ama yine seninki gibi 2 saat sonra kalkiyor yani sabaha kadar 2 saatte bir emmek icin uyaniyor demek sendede ayni oluyor bende birtek benimkisi gece surekli uyaniyor saniyordum neden uyaniyorlar acaba🤔🤔🤔
Gurbettebianne Thesra gece olan 7 tahıllı canım. Elmalı , muzlu, karışık meyveli , irmikli kahvaltı tarzında birçok çeşidi var