Buglemmim Kızlar beni kınamicaksanız sizden bişi isticem benim durumum yok diyetisyene gidemem ricam şu emziren anne için diyet listesi olan bana ata bilirmi
42Eylul07 Buglemmim internetten bak canim emziren anneler icin niye kiniyalim bende gecen gorustum bi seans aylik 300 tl olmus sebzeler zaten hersey almis basini gitmis bide çocuğum masrafı
Burculicee Buglemmim https://www.nefisyemektarifleri.com/blog/emziren-anne-diyeti-sut-arttiran-ve-zayiflatan-diyet-listesi/ Bu belki işinize yarar burda örnek beslenme öğünleri var
Buglemmim İnanı böyle bir şey istemezdim sizden ama artık çevremdekiler çok kilo almışsın kilo ver dişlerine katlanamıyorum
42Eylul07 Buglemmim yok canim ama bence inek misali dusun sutu en cok arttiran sey ne yeşillik bol bol salata yiyebilirisn. Tavuklu balikli sebze corbalari icersin baharatsiz bebegin icinde faydali olur bence ekmek yeme bide boll su da sutu arttiriyor dah ne olsun
Kuzucukumsu Buglemmim daha çok küçük ama boşverin benimki de 8 aylık 1 yaşına kadar diyet fln yapmayacağım çünkü o zamana kadar esas gıda anne sütü, diğerleri adı üstünde ek gıda
Ozlem2904 Buglemmim sadece merakımdan soruyorum bebeğiniz kaç aylık? Oğlum 3ay 10gunluk bende emziriyorum ve dünyanın ekmeğini tatlısını yediğim halde kg sabitlendi. 1.5 saatte b emziriyorum 78.5la doğum yaptım 63kg yim şuan. 3L su içiyorum günlük her emzirme sonrası