Deletedmom_73 Rumeysa28 Maşallah Allah bağışlasın 😍 bir şey sorucam sizde ilk geri geri mi emekliyordunuz benim kız daha 8 aylık geri geri gidiyor ya 🥺
Leylazra Rumeysa28 offf darısı bize 🥲 8 ay 21 günlük kızım tonton biraz.2 gündür öne doğru eğilip kedi pozisyonu almaya çalışıyor sadece.Emekler diyorum ama büyük ihtimal 9,5 10 aylık olunca anca diyorum.Maşallah size de 😊
Rumeysa28 Deletedmom_73 amin çok teşekkür ederim rabbim herkesin evladını bağışlasın geri geri olmadı hiç sürünüyodu 1 aydır ve sabahta emeklemeye başladı
luciferrr Deletedmom_73 bizde 6 aylıkken geri geri emekledi şuan 7 aylık 12 günlük Bi haftadır falan önden emekliyo
Zlm Deletedmom_73 benimki ilk başta geri geri iktiriyodu kendini tam emeklemek diyemem o yaptığına ama geri geri giderdi 😊
tatlieksi24 gizemklkdln aynen benim oğlumda 7 buçuk aylık. Salondan mutfağa gidiyor emekliyor çok sukur
Deletedmom_73 Zlm luciferrr kirmizibasliklikiz_ önüne bir şey koyunca poposunu kaldırıp öne geri ittiriyor sonra öne zıplıyor farklı bir emekleme bununki 😂 şimdilerde öne gitmeye çalışıyor da zaten arada ilerliyor sonra zıplıyor 😂🤭
Rumeysa28 Snowglobe emeklemesi yakındır benim oğlanda yaklaşık 1 aydır sürünüyodu zaten 🙈 bebeğini emekleme pozisyonuna getir karşısına sevdiği bişeyi koy öyle öyle alıştırmalar yap
Rumeysa28 Leylazra teşekkür ederiz 🙈🙈 hayırlısı olsun zamanla olsun acele etme 😘😘 her bebek emeklemez belkide bi anda yürüyecek