Sevgitoprak İyi günler bebişleriniz kaç aylıkken emeklemeye başladı acaba sosyal medyada birinde gördüm 5 aylıkken başlamış 🧐🤨 merak ettim
Kadernur Sevgitoprak biz 6 aylığız yavas yavas surunmeye basladik ama 10 dakikadan fazla yuz uwtu durmuyor
Nesrinisa Sevgitoprak hiç acele etmeyin her bebek farklı biz 10 aylıkken başladık geç kaldı diye çok düşünüyordum şimdi evin her köşesinde. Benim de hatam oldu bu konuda yürüteç kullandım geriletti bizi.
Kubravera Sevgitoprak 4.5 aylıktı emeklemeye başladı. Her bebekte farklı oluyor bi arkadaşımın bebeği hiç emeklemeden 10. Ayında yürümeye başladı 🥰
Oyku16 Sevgitoprak 11aylik emekledi hiç yürütec falanda kullanmadım fizyoterapist teşvik edici tüm egzersizleri yapmama rağmen geç yaptı 13 aylık yürümeye de başlamadı her bebek farklıdır bosverin zamanı gelince elbet yapacaklar
SahinAysegul Sevgitoprak kızım 9 buçuk aylık hala emeklemiyor yüz üstü yaptırıyorum egzersiz yapıyorum ama en fazla 10 dk sonra ağlıyor istemiyor bende henüz hazır değil diye zorlamıyorum
Tuba Sevgitoprak büyük oğlum 4 aylıkken süründü ve 6 aylıkken emekledi, küçük oğlum 6 aylıkken süründü ve 10 aylıkken emekledi
Bsradskran Sevgitoprak 8,5 aylık emeklemiyor çabalıyor sürünüyor şuan bazen dört ayak üstüne geliyor durup bekliyor sonra pes ediyor 😂
minikkira Emekleme gelişimsel basamak değilmiş. Her bebek emeklemek durumunda da değilmiş. Bebeğin iki ayağı üzerinde durmaya ve ayağa kalkmaya çalışması gelişimiyle ilgiliymiş.