NehirPerisi Kızlar bugün kizima sağlık ocaginda verem aşısı yaptricam.sonrasinda çok ateş, kusma ağrı oluyor mu?
Muhasebeciana NehirPerisi kizim 19 aylik bugune kadar hic bi devlet asisi ates kusma yapmadi bazi asilarda sadece asi sonrasi huzursuzluk yapti okadar. Verem asisindan sonra 3 gun yikamamanjz gerekli sadece
Zahide97 NehirPerisi bende dün yaptırdım Keşke gitmeden 1 çay kaşığı calpol içirip gitseydim diye pişman oldu 2 3 saat sürdü acısı sonra geçti Ama mutlaka şöşrşn calpol belki içmezse 2 3 saatten fazla içerdi
Muhasebeciana NehirPerisi oyle canim asi vurulurken oyle oluyor hele bi buyuyup daha cok hareketlendiginde anlayip girmek bile istemiyorlar doktorun hemsirenin odasina 😃 bi gun biz hastaneden kovulcaz diye aklim cikiyor biz doktorda yaptiriyoruz tum asilarini daha hastane kapisindan iceri girdigimiz an disari cikmak istiyor az sonra basina gelceklerini biliyor cunku 😃
NehirPerisi Zahide97 ben gitmeden icirdim, geldikten sonra biraz durdu, sonra ağlama krizine girdi, tüm gün huzursuzdu, gece çok ağladı sonra artık o da yoruldu bir de yemyeşil kaka yaptı, sizinki de yeşil miydi
NehirPerisi Muhasebeciana 😂😂😂 valla biz indirip kaldırıyoruz hastaneyi, o kadar bağırıyoruz ki😁 muhtemelen biz de kovulicaz bı gün. Hastaneye resmimizi asacaklar bunları almayın diye😂😂