defnes32 Bebeğime oyun ve yemek konusunda yetemiyor gibi hissediyorum. Bebeğim 10 aylık herşeyden yemek istiyor ama ben sadece onun yiyebilecegi yemekler veriyorum bizim yediklerzmden verdiğimizde yiyor hatta geçen lahmacun bile yedi ama ben yemek konusunda onu tatmin edemidgmi düşünüyorum ne yedirisem yedireyim olmuyor karnı duyuyor ama gerekli vitaminleri alıyor mu acaba. Oyun konusunda da benim bebeğim zaten oyuncakları seven bir bebek değil ama yinede her oyuncağı oynatıyorum taklit yapıyoruz ben mutfakta iş yaparken ona çocuk şarkıları söylüyorum hayvan seslerni öğretiyorum muhabbet bile ediyorum ama bilmiyorum işte yeterli gelmiyor yaptıklarım siz neler yapıyorsunuz
Sevimliayicik defnes32 E daha ne yapacaksınız ki her şeyi yapiyormussunuz zaten 🤔 bizde öyle her yasaklı yiyecekler hariç çoğu şeyleri ufak da olsa tattirmays çalışıyorum çünkü çok istiyor mesela geçen sarımsaklı yoğurt yapmıştım o kadar istedi ki minicik verdim acıydı baya ona ragmen bauoldo bir daha istedi😅 aşırıya kaçmamak kaydıyla Veriyorum .oyuna gelirsen mümkün olduğunda o uyanıkken oynuyorum onunla uyuyunca işimi yapiyorum hiç bir iş bebeğinden kıymetli değil
Nealakasivarrr defnes32 ben altını alıyorum, karnını doyuruyorum, emziriyorum, duş aldırıyorum. Yeterli bence 😂😁😂 ya şaka bir yana öyle İnstagram annelerine inanmayın. Hayat ve imkanlar neye yetiyorsa herşey o kadar
defnes32 Sevimliayicik bende öyle düşünüyorum hiç bir iş bebeğimden bebeğimle geçirdgm vakitten kıymetli değil
defnes32 Nealakasivarrr bazen bende bu şekilde düşünüyorum ama bilmiyorum takıntı haline geldi resmen
Wonderm Benim bebeğimde 9 aylık. Kendi oyuncaklarla oynadığı halde bende bi şey yapmayınca sizin gibi kendimi kötü,yetersiz hissediyorum. Ama şöyle düşünelim. Tamamen yeterliyim tamam diyebileceğimize inanmıyorum. Kaç yaşında olursa olsun