Oyku_damla Anneler gunaydın bebek arabası nasıl model tercih ettiniz ben treval aldım ama sanırım ıade edicem pek ıcıme sinmedi gibi
ikikizannesi Oyku_damla baston kullanıyorum travel almak gbi bir hata ypmayin chicco lite way var bnde
beysenyil Oyku_damla baby care maxi pro bebek arabası kullanıyorum. 9 aydır aşırı rahatız tavsiye ederim
fgnrcp2704 Oyku_damla bende travel aldım ama keşke baston alsaymisim çok fazla yer kaplıyor katlanmiyor
Rabia42_42 Bastondan da kullanışlı olan kabin boy 😊 bir aylıktan beri kullanıyorum çok memnunum oğlum da rahat ediyor bence 😍
Esoca38 Oyku_damla baby care safari travel kullaniyorum 4 aylık oğlum çok memnunum puseti araba oto koltuğu da olabiliyor 🥰
Alaranaz Oyku_damla travel almıştım , uzun süre onu kullandım bebekken iyi oluyor ama zamanla çok zorlanıyorsun çünkü çok büyükler.Şimdi baston bebek arabası aldım oh be diyorum , çok hafif 😂
minnosunannesi06 Oyku_damla 2 tane var canim biri baston annem almisti 1 bucuk yildir kullaniyorum cokta memnunum travelde esim aldi 1 yil kullandik kaldirdim ondanda memnundum
Oyku_damla Busraaslan bende napsam bilemedim munubuse falan binecek olsam trevalle tek basıma nasıl yaparım bılmıyrm kafam karısı araba knusunda
Busraaslan Oyku_damla otobüsle travel sistem çok zor olur tek başınıza evet ama bebeğiniz küçükse zaten bastonla da bindiremezsiniz bebeğinizi bizim kendi aracımız var kullandığımız bebek arabasıda portbebeyle kapanıyor o yüzden çıkartmak vs ile de uğraşmıyoruz rahat ediyorum
Busraaslan Oyku_damla Pierre cardin kullanıyorum ben Trendy plus modeli ama sanırım artık adı değişti farklı bir adı var yeni adı voyagermiş
Busraaslan Oyku_damla internetten videolarını falan da izlemiştim bana mantıklı gelmişti bunu almak sizde inşallah içinize sinen bir araba bulursunuz ben çok araştırıp fiyat performans açısından bunu almıştım