Babyluna Kızlar biriktirmiştim sizce. robot süpürge ,hamur yoğurma makinası, mutfaga balkona masa takımı ya da çamaşır kurutma makinasının ilk taksidi hangsnin olmalı
Deletedmom_22 Babyluna hangisi size çok lazım olıyor işinizi görüyor daha çok onu alın . Ben olsam hamur yoğurma makinası alırdım , hamur işleri çok yapıyorum çünkü
Pandagiller Babyluna tabiki kurutma makinası bende istiyorum uzun zamnadır çünkü çok kolaylık gerçekten as topla derdi yok inşallah eşim alacak ama ne zaman 😂😂
Babyluna Pandagiller çok pahallı oldu ya en ucuzu Vestel bildiğim bnm paramlads bşy gelmiyor ki taksit işte
neslicanben Babyluna içlerinden seç diyorsan kesinlikle kurutma makinesi derdim. 4 senedir kullanıyorum iyi ki de almışım
Babyluna neslicanben elbislerrn tozunu değilde kumaşmış işte zamanla elbiseleri yıpratıyormuş bu doğru mu eşimin almama bahanesi bu ama lazm
Aalya Babyluna şuan ilk istediğim mutfağa masa 💓istediğim masa da 4bin 5bin arası.ama kurutma makinesi de çok iyi kolaylık .en iyisi once kurutma makinesi alın bence 🤓
Pandagiller Babyluna o zaman masa alırdım ben robot süpürgeye pek güvenmiyorum 😂 kadınların mekanıda mutfak oldugu için
neslicanben Babyluna her kıyafeti atmıyorum mesela polar tarzı ya da yünlü olanları pnlar hasar görüyor ama diğer kıyafetlerimde herhangi bir sorun,solma gibi şeyler hiç yaşamadım
Mylifemylife Hamur yorgurma makinası 👌 elimin altında resmen en büyük yardımcı. 😍 Tabi sen mutfakla haşır neşir biri isen al yoksa digerleri arasında en lazım olanı seç. 😊
Babyluna Mylifemylife misafirim çok gelir gider yaparımda ama sadece tezgahta yer yok başka bir yerden alıp getiricem ama yoksa çok istiyorm ya pizza fln için