Ysfshr Merhaba 29 aylık kızimi hic bir sekilde tuvalete alistiramiyorim. Bezliyken büyük abdestini nasıl yaptığını anlamiyordum ancak bir haftadır tuvalete alistirdigimi için mi bilmiyorum ancak büyük abdestini yada cisini yaparken bir köşeye çekilipte yapıyor ancak öyle anlayabiliyorum. 15 dk da bir goturmeme rağmen ogrenmiyor. Çok acil fikirlerinize ihtiyacım var. Lütfen fikir verebilir misiniz.
balkzm Ysfshr mrhba,alt temel varmiydi? Tuavlete gittiğinzde onuda teşvik ettirecek şekilde hazirlamişmiydiniz,? Şifonu çekelim yada suyuu dökelim,ellerimizi yikyalaim vs vs
Ysfshr balkzm Tabi. Ben yazdan beridir sürekli tuvaletten bahsediyorum ona. Her sabah dişlerini fircalar. Her disardan geldiğinde elini yüzünü yıkar. Hatta bu bir haftadır tuvalete elini yüzünü yıkama bahanesiyle goturebiliyorum. Yazın alışmıştı ama kardeş gelince tekrar beze dönüş yaptı kızım. Bide esimin ailesi ile altli ustlu oturuyoruz sürekli yukardayim O nedenle kızıma tuvalet düzeni kuramadım
minikcicegim Ysfshr merhaba bizde başlayalı bi kaç gün oldu normal tuvalet daha çok ilgisini çekiyor kızımın dizinde öyle olabilir mi