Babyfacee Bebeğim gazlı olduğu için çarşafta sallamak zorunda kaldık şimdi de alıştı başka türlü asla uyumuyor. Eşim gündüz işte çok zorlanıyorum kimsem yok. Siz nasıl bıraktırdınız hamak beşikler işe yarıyor mu deneyimlerinizi paylaşır mısınız 😞
Dlaraozturk Babyfacee valla arada işe yarıyor arada yaramıyor. Krize girip ağlayınca bi tek çarşafta susuyor ama keyifliyse hamakta ya da ayakta uyuyor. Çingene salıncağı deneyin p daha etkili sanki hemde para vermeden önce denemiş olursunuz başka türlü uyuyor mu
Uyrkzbn Babyfacee bizde aynı kolik olduğu için çarşafa alıştırdık başka türlü uyumuyor salona çingene salıncağı kurduk onda da uyumuyor eşim tavana dubel çaktı ucuna çarşaf bağladı gündüzleri ben tek başıma onda sallıyorum
_fatma0666 Babyfacee benim bebeğim de kolik gazlı bebek dedi doktor 7 gün sonra 3 aylık olacak biogai damla colex şurup iyi geldi bebeğim e beşikte salliyom hep çok ağlayınca kucağımda gezdirdim hep karnına havlu koydum zeytinyağı ile ovdum azaldı şükür geçer oda
Demetbulut Babyfacee kızım öyleydi battaniyede sallardık sonra ayağımda sallamaya başladım başta direndi ama alışmıştı aşırı kolik bi bebekti
Buse-3535 Babyfacee hamak beşik al canım çok işe yarıyor, benimki gündüz uykularını hamak beşikte yapıyor çok rahat oluyor, hemde ikinci elden aldım çok para vermeden. Düşün derim.
Deletedmom0099 Babyfacee kesnlikle hamak. holmen marmaris almıstım ben içi derin olduğu için battaniye etkisi yapıyor
Kocayanak Babyfacee benimde eşim askere gitmişti annemde kalıyorum iki kişiyiz nasılsa diye çarşafta sallayarak uyutuyordum ama şimdi değiştirmem lazım farkındayım o yüzden bebek arabasında gezdirerek uyutuyorum biraz rahatladım çarşaf çok yoruyor ya
AyseNr01 Babyfacee Bizimkide çarşaffla uyuyor hamak besik yapti babasi bir iki gun idare etti ondan sonra gene bagirmaya basladi illa birilerini o carsafi tutmus gorecek yani oyle bi degisikti cok sukur simdi normal besiginde sallanarak uyuyor.
Yarenysra Babyfacee bebeğiniz kaç aylık benim kızım da alışmıştı ama 3 günde unuttu biraz ağladı ama unuttu
Oylesine_biri__ Babyfacee benim ki ilk yaramadı biraz elde salladım sonra direk hamaga koydum öyle fazla yormadım kendimi. Bi müddet sonra inat ettim ayagımda pış pışla uyuttum unutturdum cok şükür 1 hafta baya zorlandım ama
Rose-leaf Bizde çarşafta sallıyoruz 3 aylık hamak aldım hamağı sevmiyor ille çarşafta sallanacak bende tavana asılandan alcam svava var trendyol da istersen bak onlara
Dilekk20 Babyfacee hamak beşik aldım ama tavana asılandan hem yatak odama hem salonuma asıyorum hayatım kurtuldu resmen☺️ Sadce ayak ve carsafta yatıyodu