Busrabsr 1 - zararli
2- tehlikeli
3- yurutece koymak icin henuz cok kucuk
Cevremde 2 kisi yurutece koydu ve Allah belasini versin bu yurutecin dediler biri benim kuzenim digeri esimin kuzeni
Benim kuzenim yurutece koymadan once kendileri koltuk altindan tutup yurutmeye calistiklarinda ayaklarinin ustune tam basiyormus yurutecten sonra parmak ucunda yurumeye baslamis zor alistirdilar cocugu
Esimin kuzeninin anlattigi ise ; cok defa yurutecten dusmus cocugun bi ara heryeri mosmordu
Sizin tercihiniz karariniz sormussunuz bildigimi soylemek istedim
Ha birde eger kalca cikikligi oykusu varsa bebekliginde kalca cikimligini daha cok tetikler yurutec aklinizda olsun cunku bizzat benim kizimda kalca cikikligi vardi o donem doktor neler yapmamiz gerektigini anlatirken buyudugunde yurutece bile bindirmemeniz lazim zaten onermiyoruz yuruteci ama size hic ten onermiyorum demisti. Kizim yurume arkadasiyla cok mutlu bir sekilde yurumeyi ogrendi suan 19 aylik hicte ne kaza yapti yurutecteki olan kazalarin 1 tanesi bile olmadi en fazla totosunun ustunr oturdu dustu ve hic te parmak ucunda asla yurumedi kizim normal yurudu , hemde sesli oldugu icin cok tesvik etti suan bizim yurume arkadasimizi arkadasima bile verdim onlar kullaniyor suan 😚