Filz Kızlar 19 günlük bebeğim var anne sütüyle besleniyor sorum şu doğduğunda beri 5 gün arayla kaka yaptı günlükde sadece iki defa dolu dolu bez ıslatıyor acaba doymuyor mu. Şırıngayla arada mama veriyorum ama içmiyor napıcam bilmiyorum
Yasemin38 Filz canım sen beslenmene dikkat ederek bol bol su iç günlük 2.5-3 litre kadar ve bebeğinide sık sık emzir saat gözetmeksizin
Damlali Filz bacım daha çok küçük gak dese meme guk dese meme ver emsin bol bol hem sütun çoğalır hemde bebeğin doyar doymuyor diye düşünme sen annesi onun midesi minicik zaten yoruluyodur memede uyusa bile hemen çekme kendi bıraksın memeyi doyunca bırakır kendi kendine aktif emzirmeye çalış sen sadece uyursa burnuyla oyna ayaklarıyla oyna eliyle oyna kendine getir minnagi güle güle büyütün inşallah 🙂
Sehhy Filz birde biz 3 günde bir kilosunu ölçüyorduk evdeki tartıya önce kendimiz çıkıyorduk sonra bebeği alıp cıkıyorduk aradaki fark onun kilosu zaten. Ama kilo almıyorsada stres olmayın her türlü büyüyorlar. Sağlıklı olsunlar yeter
Yasemin38 Filz doyuyordur canım minicik daha onun midesi. Az az sık sık emeceği dönem şuan çenesi yorulur dinlenerek emer, memede uyur uyanır tekrar emmek ister, saat gözetmeksizin emzir sen. Hayırlı sağlıklı günlerde büyüsün kuzucuk☺️
Sehhy Filz 3 saatte bir değiştiriyorsanız her seferinde ıslak bez almalısınız diye düşünüyorum. 2 saatte bir alın daha sık kontrol edin.