sarisinbayan Atlasalinandme dalında uzman doktorumuz tülbent önerdi para vs asla köy demedi ama tulbentle sarabilirsin dedi
Atlasalinandme sarisinbayan hem cerrahi gördü hem yenidoğan uzmanı prof a gidiyorum o, kendiliğinden geçer dedi geçti şükür, bu konuda dr arası fikir ayrılıkları oluyor cnm, siz doktorunuzu dinleyin
Mizmizmyrtle sarisinbayan yok canım benim hiç bir şey yapmadım kendiliğinden geçti çok ağlatmamaya dikkat edin dedi doktor zaten önemli ileri derece de değildi bizim çok hafif demişti doktor geçti gitti sizinde geçer inşallah
sarisinbayan Mizmizmyrtle evet bizede öyle dedi umarım bizimkide herhangi bi işleme gerek duymadan geçer
sarisinbayan Seda9507 teşekkürler 😌 birşey bagladiniz mi acaba gobegine tülbent vesaire yoksa kendiliğinden mi gömüldü öyle
Seda9507 sarisinbayan ben alttan giydirdiğim pijamanın belini bazen denk getirdim oraya. Ama çok sık değil kendiliğinden düzeliyor.
babyandmom1 Rozza benim bebeğimde vardı hemde baya büyüktü doktor hiçbir şekilde müdahale etmememizi 1 yaşa kadar düzeleceğini söyledi. Hiçbir şey yapmadık gaz dönemi bitince küçülmeye başladı sonrada bitti. Asla bir şey yapmayın
ybk2019 @Rozza#1992094920 günlükken farkettik şu an 3 yaşına girecek ameliyat olması gerekiyor geçmedi, ama ben biraz daha beklemek istiyorum. Doktor şu an zararı yok beklenebilir dedi ama malesef ki ameliyat şart 😞