Nesecengizhanyusuf Bebeğim 2.5 aylık pazartesi günü sünnet olck inşaallah. Sizler ne zaman yaptırdınız?yaptırmayı düşünüyosunuz?
elifizm Nesecengizhanyusuf 8 aylıktı yaptırdığımda emekliyordu da hiç zorlanmadık 2 gün sonra hayvanat bahçesine bile götürdüm allaha şükür sadece uyanırken ağladı sünnet sonrası . Çok endişeliydim çok korkuyordum ama kolay geçti şükür daha erken de yaptırabilirdim ama böyle nasip oldu
Zeyser_1117 Nesecengizhanyusuf bende 3.5 aylıkken yaptırdım. İlk gün baya zorlamıştı diğer gün akşama kadar gene huzursuzdu ama gece toparlamıştı. Şimdiden geçmiş olsun inşallah hemen iyileşir 😇
e1989 Nesecengizhanyusuf bizde 55 günlükken yaptırdık iyi ki yaptırmışız anlamadan çıktı aradan uyuşukluk geçince epey ağladı ama fitil atıp etki edince sakinledi ☺️
Nesecengizhanyusuf Teşekürler kızlar. Bir de normal dikislimi yaptırdınız yoksa lazer dikislimi? Hangisini önerirsiniz
MuberraS-06 Nesecengizhanyusuf 12 günlükken yaptırmıştım dikişli olmuştu ve hemen geçti pansumanını iyi yapmanız gerekiyor bardak koyun mutlaka