SelimliAnne Berilsmom kullanmadım. sizin özel sebepleriniz var mı bilmiyorum ancak naçizane tavsiyem bebekliğin fıtratı neyse onu bozacak şeyleri kullanmayın bence. uykusuzluk gece uyanma bunlar doğal olan şeyler.
Caglasena Berilsmom uyku damlası değilde mülupa uyku çayı kullandım oda çok az miktarda normal ölçüsünden daha az verdim Bi ara bir kç günde bir enfeksiyon kpmıştı uyku sıfıra inmişti uykusuzluktan çok yıpranmıştı doktora sorduk verin dedi
Zuzuuu Berilsmom Farmasinin lavanta kokusu var uyku yapıyor lavantanın özelliği bu odaya bir fıs sıkın bebeğe sıkmayın tavsiye ederim
Berilsmom SelimliAnne ya evet bende tereddütteyim ama günde 5 saatlik uykuyla falan duruyor o da kesintisiz değil. O yüzden doktor verebiliriz dedi bilemedim
Sumert Berilsmom evet oda olabilir karnı tokken uykuları daha iyi oluyo acıktıysa 15 20 dakikada bir uyandığını bilirim uzun süreli tok tutsun diye mamasına bir ölçekte kaşık maması ekliyorum geceleri mama veriyorsanız aklınızda bulunsun
Berilsmom Sumert hayır sadece anne sütü alıyor ama ayda 1 kilo slıyor doymasa almaz diyorum en iyisi doktora görünmek yine
Sumert Berilsmom uykuya dalmak için tekrar emmek istiyo olabilir emzik alıyorsa biraz daha işinizi kolaylaştırır