Cennet_annesi Kızlar bugün mustelanın stelatopıa kremini almaya gittim yoktu yarın getirebilicegini söylediler depolarından sıkıntı olmaz dimi hatta sordum dedeki bizde öyle bişey olmaz sağlık bakanlığı onaylı
Ecrininanasi Cennet_annesi yok bende almaya gittim ama bayilerde oluyormuş bir tek sipariş üzerine getiriyorlarmış
prenses_annesii2603 Cennet_annesi canım mustela ürünleri felan sipariş üzerine geliyor eşime eczaneden mustela pişik kremi almaya gönderdim eczanedekiler sipariş üzerine getiriyoruz dendi yani sahte felan olmaz eczanede
Zeynepalya_ve_annesi Cennet_annesi geldiginde urun karekod sorgulaması yaparsiniz orjinal.urunmi diye
Cennet_annesi Ecrininanasi aynen teşekkürler 😌 herşeyi sorgular olduk kızımın cildide çok hassas zaten
Cennet_annesi prenses_annesii2603 aynen bende öyle düşündüm bide fiyatı internettekiyle aynı olunca 🤗
Cennet_annesi Gulbltt bencede teşekkürler internetle fiyatı aynı olunca eczane biraz daha pahalı oluyor çünkü
Zeynepalya_ve_annesi Cennet_annesi urunun uzerinde karekod var telefona karekod sorgulama prgramı yukleyin ordan sorgulayın yada lens programi var redmilerde ordanda okutabilirsiniz