Nwlcns 4,5 aylık bebeğim var bu on gündür çok zayıfladı anlamadım yani süt veriyordum on gün oluyo pirinç ununada başladım sizce neden yani diş etleri de beyazları 3 aylık asimizda hemşire diş cikariyo dedi ondan alurmu ki
Lynn Nwlcns pirinç ununa kimin önerisi ile başladın canım? 4. Ay atağında olabilir iştahında değişiklikler görebilirsin bu ay. Pirinç unu kabız yapabilir yalnız. Doktor önermediği sürece kendi aklınca kullanma derim. Formül mama al olmadı.
Deletedmom_61 Nwlcns yani kilo vermez bebekler kilo alımı yavaşlar öyle biliyorum boyu uzamista olabilir siz farketmezsiniz bunu
Nwlcns Dondurmalikahve kaç kilo verdi bilmiyorum bakmadım ama tombiş olan yanakları söndü resmen vücutta da belli zayıfladı
Deletedmom_61 Nwlcns zayıflama değilde boyu uzamistir benim bebeğim 4 aylıkken asi günü 61 cm di 20 gün sonra beli sıkan altı sıkmıyor zayıfladı sandım kontorle gittik 3 cm uzamış 20 günde
Dondurmalikahve Nwlcns Bebek tombiliği gitmiş ve birden boy atmıştır çok hasta değilse bebekler bu ayda kolay kolay kg vermez.
Dondurmalikahve Nwlcns Yok kolay kolay vermez burdan boy atmıştır benim ki de 5 6 cm uzamıştı 4 aya geçerken doktor gidip tarttırsınız olmadı bide boyuna baktırırsınız.
Sinemisssss Nwlcns hasta değilse kilo vermez bu ayda boyuna gitmiştir 4 bucuk aylık bebeğe pirinç unu da ne biliyim asıl sonra kendini suçlu hissetmeni istemem bence bu konuyu araştır cok minik bağırsak sorunu yaşarsın cnm benim
cemreduru2 kızım 4.ay 13 günlük. atak döneminde ve uykuda besleniyor sadece. bende biraz zayıflar gibi hissettim ama boyu uzadı sanki. yarın aşısı var goturdugumde bakacağız. bu dönemlerde normal gorunuyor