Clkkagan Merhaba menenjit aşılarının tüm dozlarını yaptırdınız mi hangisini yaptırmak daha iyidir ve fiyat aralığı hakkında tecrübeli annelerden bilgi rica edebilir miyim?
Zehraalparslan Clkkagan menenjit onemli yaptirilmali bnce ilk dozu 326 tl yaptirdik ikinci dozumuz yilbasindan sonraya denk geldi zamli bir sekilde 700 kusurdu tam hatirlamiyorum fiyatini
GezginPaNDa Clkkagan 3 doz 2100 tl tuttu bu hafta aldık. Tum dozları aldı eşim eczanenin ası dolabına bıraktık zamani geldikçe yaptircaz. Eşim hepsini ödeyelim yoksa bir iki aya iyice zamlanir diye korktu.
yusufarasmom Clkkagan bizde yapacağız 3 gün sonra 7 ay olacak bebeğim iki ay arayla iki doz yapacağız bende araştırıyorum
Mavi666 Clkkagan https://www.kardelentipmerkezi.com/menenjit-hastaligi-ve-menenjit-asilari/ bu siteden ayrıntılı bilgi alabilirsiniz. Ben yaptırdım iki doz. İki tane kaldı.
bombacimulayim Biz 2 doz bexero yaptırdık toplamda 1500 civarı birşey tuttu tam rakam aklıma gelmiyor ama aşağı yukarı fiyat böyleydi. Nimenrix var 13. Ayda oda 400-500 TL bildiğim kadarıyla
irva Clkkagan 7/9/15 bexsero 12.ay nimenrix oldu oğlum.En son 2 ay önce bexseronun son dozuna 720 tl vermiştim.