elfhuma19 Kızlar 5 ay 17 günlük kızım var 4 kere uyandı gece şuan sallamakla uğraşıyorum 🤦♀️ sürekli ağlama uykuya dalamama kuru öksürük var böyle numaradan öksürüyo gibi diş belirtileri diyor sizinde öyle mi olmuştu
Sdnrst elfhuma19 benim oğlum sekiz aylık dün geceden beri kuru bir öksürük huysuzluk ağlama krizleri ve ateş 😧 inşallah çabuk çıkar
elfhuma19 NekwaSultan Yok hayır yani kafası yanıyor hep daha sıcak doktor dişten dedi eller ağızda emerken ısırma vs var
NekwaSultan elfhuma19 evet tamam kafa atesi de disten oluyo canim bol su ver dis kasiyicisi buzdolabinda olsun hep soğuk meyve sebze sur agzina ek gida veriyorsan. Emzirmeden once su ver ve gogsunu de soguk suyla yika öyle ver
elfhuma19 NekwaSultan Başladım ek gıdaya canım diş kaşıyıcıda buzluktan çıkmıyor hiç emmeden önce su vermeyi de deniyim bi çok sağol çıksada kızımda rahat etse 😔
elfhuma19 Sdnrst Aynen ya öksürüğü duyunca hasta oldu dedim ama ne hırıltı ne başka bişey var bu diş çok zormuş 😥
NekwaSultan elfhuma19 insallah ama 2 yasina kdr genelde böyle bizimki 4 aylik dise basladi dis cikiyo arada bi 2 hafta rahat ediyoz sonra yine huysuzluk.. sabir