Grininyuztonu Kızlar 5 ay 9 günlük oğlum asla ama asla beşikte uyumuyor derin uykuya daldığı zaman alıyorum beşiğine gecenin bir yarısı uyanıyor siz ne yaptınız nasıl alıştırdınız?
Arsima19 Grininyuztonu şuan kendi halimi okudum sanırım .Bize besik falan lazım değilmiş onu anladım. Yatarak emiyor alıyorum beşiğe durmuyor halbuki uyuyor yani 🙄 4 aydır böyle.degisecek diye umudum da yok
Asl90 Grininyuztonu aşamadık doğduğundan beri nefret etti beşiğinden 20 atlık olacak hala nefret ediyor. Yatağına koyduğum gibi uyanıyor gecede uyanıyor.
Annesininprensesi55 Grininyuztonu Benim kızım beşiğinde yattı ama nasıl yattı bide o var ağlaya zırlaya 40-45 dk uyku zar zor ne geceleri sabah ettim hele ilk 2 ayı anlatmıyorum bile şimdi de bir buçuk aydır yanımda yatıyo beşiğin istemiyor gündüz babası evde olunca büyük beşiğinde yatıyo gece sürekli uyanabiliyo ağlıyor o yüzden yanımda yatıyo
Muhasebeciana Grininyuztonu 19 aylik kizim 6 aydir beraber yatiyoruz asla yatiramiyorum besikte son 2 aydir artik esim yataktan cikti rahat edemiyoruz kiz cok deli yatiyo cunku sıkısmaktan beller felc oldugundan 😁 koca yatakta kizimla ben yatiyorum 😁
LadyBugg Benimde aynı sekildeydi kesinlikle besikte yapmıyordu. Besiginin içindeki yatagi aldım bir sure yerde yatırdım yatağına alıştı. Simdi besiginde yatiyor.