kaymakliekmekkadayifi Kizlar sanirim bebegim usuttu oksuruk yok ama surekli hapsiriyor ve burnu akiyor. Hapsirdiginda koyu kivamli sekilde fışkırıyor burnundan. Bazen hizlica burnunu cektiginde sanirim genzine gidiyor ve tikaniyor. Ne yapmalıyım bu durumda ?
Hep_mi_uykusuz kaymakliekmekkadayifi Aspirator ile surekli temizleyin okyonus suyu ile temizledim ben hep odaya da wick ile su kaynatip koydum nefesini acsim
10sare kaymakliekmekkadayifi at kestanesi yada vikis sür ayak altına iyi geliyor cnm kızıma sürüyorum ben
10sare kaymakliekmekkadayifi odayı hep nem tutun soğana karanfil saplayın başucuna koyun bunlarda iyi geliyor
Berrinsoyagazi14 Hep temizlemeye çalışın burnunu aspiratör yada serum fizyolojik su ile dr varsa ona yazın geniz akıntısı için ilaç verebilir . 2 si bir araya gelince uyku uyuyamıyorlar 2 hafta önce yaşadık aynısı şuan akmıyor ama arada hala kuruyor burnu
kaymakliekmekkadayifi 10sare kesiyor mu akintiyi o sekilde ? Birde yarin temin edebilmek adina ozellikle kulandiginjz bir marka vs var mi at kestanesi ve vickste ?
10sare kaymakliekmekkadayifi pat diye kesmiyor ama azaltıyor solunu alıyor gripin işe yarıyor bizde öyle oldu yani at kestsneis Farmasinin var benim vikiste eczaneden almıştım