minnos004 Merhaba güzel anneler. Önerinize çok ihtiyacım var. Bir ay sonra kızım ek gıda ya geçecek ve ben ona buharda sebze pişirmek ıstiyorum daha sağlıklı diye. Ama buhar tencere mı alsam yoksa elektirikli buhar pişirici mi karar veremedim. Yardımcı olsanız.
cemre_-34 minnos004 hiç buhar makine tencere karıştırma en güzeli buhar pişirici aparatı ben çok memnunum bizde ek gıdaya geçtik onunla yapıp hazırlıyorum tredyoldan aldım buharda sebze haşlama pişirme aparatı diye yazin çıkacaktır
busrapckk3 minnos004 bende yapıyorum ama hiç bişey almadım tencereye su bırakıyorum üstüne herkesin evinde vardır tel süzgeç bırakıyorum içine haşlanacak malzeme üstüne tencere kapağı 🙃
Lezginka minnos004 buharda pişirici aldım aşırı memnunum her yere de götürüyorum balık ciğer her şey maksimum 20 dkda hazır. Bende philps Avent var o piyasadaki en pahalı planı bana hediye gelmişti. Alacak olsam dha uygun bi şeyler bakardım. Bpa içermesin yeterli. Kiwi, yoyko vs bakın derim
Deletedmom5284 minnos004 20 aylık kızım ek gıdaya geçtiğinden beri elektrikli kullanıyorum çoğunluk gereksiz dese de aşırı kullanışlı bence ve çok pratik
Yafes Elektrikli buharli pisiriciler daha mantıklı, bebekler büyüdükçe aktiflesiyor, tencereli pisiriciyle uğraşmak kontrol etmek zorlaşıyor.
minnos004 cemre_-34 teşekkür ederim bakacam şimdi. Ilk bebegim olduğu için en iyisini yapmak istiyorum
Yafes minnos004 Philips avent buharli pisirici kullanıyorum ben, sıfırlari çok pahalı ben ikinci el almıştım dolaptan. Bebeğim 14 aylik hala kullanıyorum.
cemre_-34 minnos004 bnmde ilk bebeğim makine falan gereksiz gördüm bende aparat aldım kulanisli onla yapıyorum
minnos004 Deletedmom5284 evet bakınca bana da pratik geliyor hem daha sağlıklı olur diye düşünüyorum. Çabuk bozulmasından korkuyorum haliyle fiyatı çok yüksek onların.
busrapckk3 minnos004 yani ben kendi açımdan bana göre gereksiz o yüzden öyle dedim çünkü bu tarz şeyleri bir dönem kullanılacak
bikerem minnos004 tencere icine koyulan celik aparatlardan kullaniyorum, elektrikliye ihtiyac duymadim hic yani bana gore gereksiz
Melike55 minnos004 canım ben 1 ay önce yoyko aldım çok memnunum.Eğer durumun müsaitse buharda pişirici al derim.Çok uçtu fiyatları pişirme makinalarının
Melike55 minnos004 kiwi markasınada bak en son o çok uygundu ve çok memnuniyet vardı.Ama olmazsa olmazda değil aparatta kullanabilirsin
minnos004 Melike55 teşekkür ederim yoyko ya 7.500 diyor hepsi burada. 2021 de 449 tl ye almış biri aradaki fiyat farkı çok.